1. FRAKT

Vi bjuder på frakten

2. KÖP

Vid beställning träffas avtal om köp först när Me and You Sales bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse.. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

3. LEVERANSFÖRSENING

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi gör alltid vårt bästa för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Ersättning utgår inte vid en eventuell leveransförsening.

5. DELAD LEVERANS

Skulle någon av artiklarna du beställt ha en avsevärd längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga frakten.

6. BETALNING

Kortbetalning sker i samarbete med PayPal  garanterar att kundens kortuppgifter endast kan läsas av betal- och banksystemet - ingen annan! Me and You Sales lagrar ingen information som rör betaluppgifterna. Vi följer distansköplagen och vid genomförande av kortbetalning reserveras köpesumman på ditt konto. Vi accepterar VISA, Mastercard och. Inga extra avgifter tillkommer vid betalning med kort.

7. GARANTI

Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen.

8. ÅNGERRÄTT & ÖPPET KÖP I 14 DAGAR

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, d v s oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Me and You Sales tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar.

9. SEKRETESS, SÄKERHET & PERSONUPPGIFTER

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, address och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Me and You Sales kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.