NYHETER

1. Feb, 2018

Choklad Serien är en svensk, biologisk och ekologisk hud- och kroppsvård. Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet.

Choklad Serien ingår även våra hälsosamma havtornsprodukter

Choklad serien innehåller 70% mörk ekologisk choklad. Den innehåller massor av antioxidanter som kan skydda cellerna mot onödiga skador och kan motverka ett förtidigt åldrande, dessutom motverkar de tillväxten av bakterier. Choklad innehåller flavonoider som verkar antiinflammatoriskt på huden samt att den innehåller magnesium, kalcium, järn, kalium och natrium. Dessutom finns det A-B och rikligt med E-vitaminer. Choklad ger huden spänst återfuktar slimmar och stramar upp huden samtidigt som den ger huden näring och håller den mjuk och ökar blodcirkulationen.

Havtorn sägs skydda mot hjärtinfarkt, motverka åldrandet, minska kolesterolnivån i blodet och skyddar kroppen mot bakterier och virus. Sägs hjälpa mot torra slemhinnor. Torra slemhinnor i underlivet är ett stort problem för många kvinnor. Havtorns bäret innehåller massor med antioxidanter. Det är ett av världens vitaminrikaste bär! Halten av C-vitamin är en av den största av alla ätbara bär och frukter. Bären är också rik källa på vitamin E och A, betakaroten, flavonoider, steroler, SOD och omättade fettsyror. Den innehåller även omega 3, 6, 7 och 9. Den är en rik källa på mineraler, speciellt kalcium, magnesium och kalium

Kaffe som också finns i serien är ekologiskt odlat och innehåller också en massa antioxidanter och verkar effektivt på fina linjer och hjälper solskadad hud. Samt att kaffeoljan verkar rengörande och återfettar huden

Läsglasögon  som står för glädje, klass & stil.

Solglasögon med läsfunktion är svårt att få tag i och underbart att ha när solen lyser som skarpast.

Väldigt många har nu upptäckt att bågar är en av våra viktigaste mode accessoarer. Här ett urval av färgglada läsglasögon. Snygga & behagliga bågar med stil allt från Retro & Vintage till Classic.

Front & skalmar är tillverkade av polykarbonat. Glasen är i acrylic. Linserna är sfäriska för att se så tunna och fina ut som möjligt. Optiska centra är 62-63. Samliga metalldetaljer är nickelfria.

 

Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydd och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i våra produkter är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Det gör dem skonsamma och dryga.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

Aloe veran som används är certifierad ekologisk och rättvisemärkt. Alla växter och örter som används kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier eller konstgödslas. 

Rosenserien har valt råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande.